19.2.2012

Ampumatoiminta

Nuorena on vitsa väännettävä – niin metsästäjän kuin koirankin. Petäjäveden Erämiehet tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia ammuntataitojensa parantamiseen.

Metsästyshaulikko on nopeata ”vaistoammuntaa”, joka opettaa turvalliseen ja varmaan aseen käsittelyyn sekä haulikolla ampumiseen ilman turhia tähtäilyjä.

Erämiesten käytössä on Kuivasmäellä sijaitseva Kiuasniemen ampumarata (karttalinkki), joka on skeet säännöt täyttävä haulikkorata. Radalla Petäjäveden riistanhoitoyhdistyksen jäsenten käytössä nyt myös 4 siirrettävää heitintä. 

Haulikkoradan käyttö on maksutonta Petäjäveden rhy:n jäsenille. Riistanhoitoyhdistykseen kuulumattomat ampujat saavat käyttää rataa vain Petäjäveden rhy:hyn kuuluvan ampujan vieraana, 1 vieras/jäsen.  

Rata vastaava: Joonas Nokelainen  (040-9357768) Vuonna 2022 vastaava Jukka Hokkanen (040-7240787)

Riistanhoitoyhdistys toivoo huolellisuutta ratalaitteiden käytössä!

AMPUMA AJOISTA EHDOTTOMASTI PIDETTÄVÄ KIINNI!!

 
 
 
 

—————————————————————————————————————————————————————————

Kivääri ammuntaa on mahdollisuus harrastaa Petäjävedellä Koskensaaren ampumaradalla jossa 75m sivuttain liikkuva Hirvi/Karhu kuva (karttalinkki). Rata avautuu Toukokuun puolivälissä. Lokakuussa hirven metsästyksen aikaan, viikonloppuisin ampumista vältettävä (lisätietoja ratavastaava: Mikko Jutila 040-7092425)

Ampuma ajat: Arkisin klo 8-21  Lauantaisin klo 8-18  ja Sunnuntaisin klo 12-20  AMPUMA AJOISTA PIDETTÄVÄ EHDOTTOMASTI!!  

 

 

Koskensaaren hirviradalla on Petäjäveden RHY:n Hirven ammunta harjoitusillat kesä ja elokuussa tiistai-iltaisin klo 18.00. Harjoittelu on maksutonta Petäjäveden riistanhoitoyhdistyksen jäsenille  Heinäkuussa ei ole järjestettyjä harjoittelu vuoroja.

Riistanhoitoyhdistys järjestää nuorisolle pienoiskivääri ammuntaa maanantaisin alkaen 13.6.2022 klo 18.00 Rhyn puolesta aseet ja patruunat 

 

—————————————————————————————————————————————————————————–

Myös Multian ja Keuruun ampumaradoilla on hyvät harjoittelumahdollisuudet. Multian RHY:n haulikkorata (karttalinkki)   Lisätietoja Keuruun ja Multian ampumaratojen toiminnasta ja ammunnoista linkeistä Keuruun rhy ja Multian rhy,

Keuruulla on myös  ampumaurheilu keskus. Lisätietoja sivuilta Keuruun ampumaurheilukeskus  .

Karhun ampumista on mahdollisuus harjoitella Keuruulla rhy:n Pirjonkankaan ampumaradalla (ns. SRVA rata videolinkki )  

—————————————————————————————————————————————————————————–

Talvella harjoitellaan ilmahirveä Petäjäveden vanhan kuntalan yläkerrassa (Urheilutie 2) tiistai (aikuiset) ja torstai (nuoret) -iltaisin klo 18. alkaen.

 

Haulikko ammunta on kielletty Koskensaaren ampumaradalla.

Kiuasniemen radalla luotiaseella ampuminen on kielletty!

Ampumaradoilla on merkityistä ampuma ajoista on ehdottomasti pidettävä kiinni.

 

Lisätietoja: Joonas Nokelainen puh. 0503900914

Ettei lapa tärisisi!

 

Linkkejä: Koiratoiminta | Kartat | Ohjeistukset | Eräviesti | Säännöt